Man finner det meste på nett

Jeg har mange ganger undret meg over hva som legges ut for salg på nettet, jeg må innrømme at jeg til tider er en flittig bruker av finn.no. Det er ikke alltid jeg er inne for å kjøpe eller selge noe, men rett og slett bare for å se. Det blir jo nesten som å gå i en butikk bare for å sjekke hva som finnes og til hvilke priser, bare det at det er mye enklere og ikke minst mer behagelig å bruke nettet.

Møbler

Mange tenker kanskje at dette er noe man ikke handler på nett, men sannheten er at det ligger svært mange møbler ute for salg. Her kan man kjøpe alt fra antikk til nyere møbler som man knapt kan se er brukt, prisnivå varierer så klart veldig. Man kan finne alt fra det som gis bort ved henting, til dyre tidløse kvalitetsmøbler. Om man kan tenke seg at et akvarium er et møbel, ligger det også en del av dette men da under kategorien dyr. Man kan enkelt sagt sitte hjemme og møblere og handle inn både nytt og brukt, noen kjører det til og med til deg mot en gunstig pris eller kostnadsfritt.

Møbler
Møbler

Ymse innen biler, bildeler og rekvisita

Jeg valgte å ta en ekstra titt på denne kategorien, det ligger det veldig mye ut til salgs her. Men en annen ting er jo at prisene varierer enormt, prissettingen kan virke noe tilfeldig så det gjelder å kjenne til hva man bør betale for en vare. Jeg tror muligheten for å kjøpe den berømmelige katta i sekken er til stede her, men for all del sikkert mange gode kjøp også.

Brukte barneklær

Jeg synes det er gledelig å se at så mange småbarnsforeldre legger ut barnas brukte klær, 90% av dette skyldes vel at den unge fremadstormende har vokst ut av klesplagget før det var utslitt. Skrev litt om gjenbruk av klær tidligere, detter er jo i aller høyeste grad gjenbruk og for mange er det jo bedre å få noen kroner enn å dumpe det i en beholder.

Sportsutstyr

Sportsutstyr
Sportsutstyr

Dette er typisk en kategori hvor det ligger mange artikler, jeg kikket ekstra nøye på sykler. Som vi vet har sykling blitt svært populært i Norge, dette er tydelig å se av mengde annonser også. Her kan man virkelig gjøre et godt kjøp, en del av disse syklene fremstår som nye men husk at du også kan gjøre en god handel av ny sykkel også. Ikke la deg lure av førpris eller listepris, men se hva du får for pengene og ta med en kyndig person som kan avgjøre om det er et godt kjøp eller ikke.

Elektronikk & Hvitevarer

Dette er også en stor bransje, det samme gjelder så klart på bruktmarkedet. For dem som ikke er så opptatt av å ha siste modell innen mobil eller data, er det mulig å gjøre gode kjøp her. Det er en del defekte modeller, særlig innen telefoner men det trenger ikke koste all verden å få ordnet dem. Knuste skjermer er nok en gjenganger her, sjekk priser på hva det koster å bytte på den aktuelle modellen, dette varierer veldig. Men mange selger helt feilfrie telefoner for dem vil bytte de ut med siste modell.

Finn.no har så mange kategorier og så mye varer til salgs at det er umulig å skrive om alt her uten at det eventuelt blir ren opplisting. Ta heller en kikk selv og se hva du finner.