Loppemarkeder

Er loppemarkeder en uting eller er det en god ting? Det er selvfølgelig delte meninger om det som det aller meste ellers her i verden. Noen rett og slett elsker loppemarkeder og går gjennom alle oversikter for å finne frem til når og hvor i tiden fremover. Mens andre igjen hater dette som pesten. Noen så ille at de ikke engang er villige til å gi bort sine gamle saker til veldedige formål og loppemarkeder, men rett og slett bare kaster det på søppelfyllingen.

Gjenbruk

Det er veldig mye penger å spare på å handle ting på loppemarkeder og bruktmarkeder. Tenk deg en situasjon der du nettopp er ferdig med mange års skolegang – du har ikke gjort annet enn å sitte med nesen i bøkene siden barneårene. Mor og far er ikke mer bemidlet enn at de kanskje kan bidra litt. Men å betale alt i dyre dommer for at du skal få siste mote av alt innen interiør og utstyr i en luksusleilighet i et fasjonabelt strøk – nei det er det ikke snakk om. Men du er kanskje ikke typen til dette heller da heldigvis. J

Å kjøpe en sofa og et bord på loppemarked så kan du slippe unna med noen få hundrelapper. Skal du kjøpe dette nytt, kommer det garantert opp i flere tusen kroner!

Gjenbruk
Gjenbruk

Og det er mange ting man trenger når man flytter for seg selv første gangen. Det vet vi alle.

Loppemarkeder

Et loppemarked kan være mye forskjellig. Man bør være tidlig ute etter at de åpner skal man gjøre de gode funnene. Og man bør på forhånd ha bestemt seg for hvilke varer man skal handle, slik at man kan være raskt til den avdelingen der de varene er lokaliserte. Det kan være mange som ønsker nettopp samme vare som du ønsker. Og det er helt utrolig hva du kan finne av saker og ting dersom du har tid til å gå gjennom et eller flere loppemarkeder!

Loppemarkeder
Loppemarkeder

Loppemarkeder er big business for mange foreninger som driver i Norge i dag. Og det er mange som er interesserte i loppemarkeder også – det beviser omsetningen på de arrangementene. Også sidene til loppemarked.info forteller om stor interesse. I løpet av f.eks. 2015 hadde siden nesten en halv million besøkende. Toppen var april måned det året med over 80 000 besøkende.

Men det er mye jobb også med loppemarkeder for de som skal arrangere dette. Det trengs mange timers forarbeid for å få et så godt arrangement som mulig. Og det er utrolig mange som legger ned de timene selvfølgelig i de forskjellige foreningene.

Mye jobb er det fordi det å samle lopper krever mye. Alt må gjennomgås på forhånd, for det er dessverre noen som benytter loppemarkeder som sin søppelkasse og leverer fra seg totalt ubrukelige gjenstander. Men bruker arrangøren tid på dette så ender det veldig ofte med et kvalitetsarrangement. Og kvalitet betyr penger i kassa til arrangørene. Og kvalitet betyr at nettopp du kan finne bra og billige møbler til å etablere ditt første hjem.