Fretex del 2

Den offisielle Fretex-historien startet i 1905 og i dag er Fretex det største loppemarkedet eller bruktbutikk som har åpnet nesten hver dag i en vanlig uke. De har butikker over hele landet. Totalt er det mange punkter du kan levere klær for å hjelpe, eller butikker du kan både levere og handle i. Men det var som noe helt annet firmaet startet for over 100 år siden. Her kommer fortsettelsen av den forrige skrivingen min.

Secondhand-klær i ulike stiler

Noe av det som gjør det spennende å gå på leting etter gode og unike kupp i bruktbutikker med secondhand-klær er også at du kan snuble over sjeldne produkter fra kjente og eksklusive merkevarer. Og det til en mye billigere penge enn om du skulle kjøpt det helt nytt!

Både blant utvalget i Fretex-butikkene og nettbutikken kan du finne klassikerne alle bør ha i garderoben, som for eksempel en skinnjakke, blazer eller et par kule jeans som sitter perfekt på. Smarte basisplagg gjør det enkelt å sette sammen ulike antrekk etter dagshumøret. Med de riktige plaggene i skapet, krever det lite innsats å se bra ut.

Secondhand-klær i ulike stiler
Secondhand-klær i ulike stiler

Mange motebevisste menn og kvinner tråler bruktbutikker for å snuble over de spesielle og unike vintage-kuppene. Ekte vintage er ofte «one of a kind» og er derfor produsert i slitesterke stoffer av god kvalitet – altså noe du kan ha glede av hele livet. Mer inspirasjon finner du på Fretex-bloggen www.engangtil.com

Secondhand-klær til alle anledninger

Er du en kreativ sjel som ønsker å redesigne, gi nytt liv til gamle klær eller sette ditt eget preg på deler av garderoben din, er et eller flere besøk til Fretex uunnværlig. Blant det store sortimentet av secondhand-klær kan du finne mange sy-om-prosjekter, uansett om du vil fokusere mer på gjenbruk og miljøet eller skape din egen unike stil.

Hos Fretex finner du også ulike plagg og tilbehør du kan sette sammen til kostymer til en temafest. Fordelen ved å lete gjennom stativene med secondhand-klær, er at du finner plagg som du også kan få bruk for senere. Ved å sette bruktfunnene sammen med plagg du allerede har i garderoben, får du enda flere muligheter og utallige antrekk du kan bruke til flere anledninger.

Secondhand-klær til alle anledninger
Secondhand-klær til alle anledninger

Blant bruktfunnene kan du finne festkjoler i alle fasonger, glamorøse eller fargerike 70-talls klær og voluminøse skjørt som tatt rett ut av 50-tallet. Er du ekstra inspirert av mote fra et spesielt tiår og søker noe i en retrostil, er sjansen derfor stor for at du finner det Hos Fretex er det selve skattejakten, gleden over å finne noe unikt og det å kunne gi noe tilbake til Frelsesarmeens sosiale arbeid som er det absolutt viktigste. Både Fretex-butikkene og nettbutikken blir oppdatert med brukte skatter nesten hver dag. Kjenn på gleden ved å finne unike secondhand-klær og tilbehør hos Fretex!

Enkel god hjelp

Så en enkelt oppsummering må da bli at dersom du benytter deg av Fretex og noen av deres tjenester så enten kan du tjene stort på det selv eller du hjelper et eller flere andre mennesker uten direkte å være i kontakt med dem.